Ακολουθήστε μας

How To Make 7 Strand Braid

Η Γνώμη σας Μετράει

Πως σας φαίνεται το blog?

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Θέλετε να γίνετε ξανθιά αλλά με φυσικό τρόπο; Σας έχουμε την λύση!

Θέλετε να γίνετε ξανθιά αλλά με φυσικό τρόπο; Σας έχουμε την λύση!

Θέλετε να γίνετε ξανθιά αλλά με φυσικό τρόπο;  Οι φυσικές λύσεις για το ξάνοιγμα των μαλλιών είναι πολλές, εύκολες και της έχετε στο σπίτι σας!

Λεμόνι: Ο φυσικός χυμός λεμονιού περιέχει οξέα και μπορεί να ανοίξει τα μαλλιά μέχρι και 3 τόνους, αρκεί τα μαλλιά σας να μην είναι μαύρα και να μην βιάζεστε για άμεσο αποτέλεσμα.

Κάθε φορά πριν του λούσιμο απλώστε στα μαλλιά σας φυσικό χυμό λεμονιού για περίπου μια ώρα. Σταδιακά θα δείτε το χρώμα των μαλλιών σας να ανοίγει, ενδέχεται όμως πριν τα ξανθύνει να βγάλει ένα ελαφρύ πυρόξανθο ή πορτοκαλί χρώμα, συνεχίστε κανονικά για μερικά λουσίματα ακόμα και θα δείτε ότι θα φύγει και θα φέρει πιο λαμπερές ξανθές αποχρώσεις.

Ξύδι: Ένα φυσικό προϊόν που όχι μόνο ξανοίγει το χρώμα των μαλλιών αλλά δίνει και λάμψη και δύναμη στα μαλλιά.

Μία μεγάλη κούπα (άσπρο κατά προτίμηση) ξύδι το απλώνεται πριν το λούσιμο για μία ώρα και θα δείτε τις πρώτες ανοιχτές ανταύγειες στα μαλλιά σας. Και αυτό, σε συνδυασμό με ήλιο δίνει γρηγορότερα αποτελέσματα. Μην φοβάστε την μυρωδιά του ξυδιού. Με ένα καλό ξέβγαλμα δεν θα πάρει κανείς μυρωδιά!

Κανέλα: Κάποιοι ορκίζονται στο όνομά της. Ανοίγει το χρώμα των μαλλιών, δίνει όμορφες κόκκινες κυρίως ανταύγειες ενώ αφήνει ένα υπέροχο άρωμα.

Αναμειγνύετε ίση ποσότητα κανέλας με μαλακτικό μαλλιών, λούζεστε και στη συνέχεια σε βρεγμένα μαλλιά απλώνετε το μείγμα. Τρίβετε καλά τα μαλλιά και τα βουρτσίζετε για να πάει παντού και το αφήνετε δύο – τρεις ώρες.

Μπορείτε εναλλακτικά να το απλώσετε βράδυ και να λουστείτε το πρωί, καθώς η κανέλα όσο περισσότερο μείνει, τόσο πιο έντονο αποτέλεσμα έχει. Επαναλάβετε ανάλογα το ξάνοιγμα που θέλετε στο χρώμα.

 Χαμομήλι: Είναι γνωστό από τις γιαγιάδες μας ότι το χαμομήλι βοηθά πολύ στο ξάνοιγμα των μαλλιών. Μόνο που και αυτό, ως φυσική μέθοδος, θέλει τον χρόνο του.

Δοκιμάστε αμέσως μετά το λούσιμο και αφού ταμπονάρετε λιγάκι τα μαλλιά σας, να ρίχνετε κάθε φορά μια κούπα χαμομήλι σε όλο τους το μήκος. Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και το χρώμα φαίνεται φυσικό, ενώ βοηθά πολύ και στην υγεία των μαλλιών.
 Συνδυασμοί: Δεν το έχω δοκιμάσει αλλά έχω ακούσει συχνά για κοκτέιλ των παραπάνω μεθόδων.

Μπορείτε να αναμείξετε ένα μέρος ξυδιού, ένα μέρος λεμονιού, ένα μέρος χαμομήλι και έναν κρόκο αυγού. Απλώνετε το μείγμα στα μαλλιά, αφήνετε για περίπου μισή ώρα και λούζεστε κανονικά. Για πιο έντονο αποτέλεσμα, ξεβγάζετε με χαμομήλι.

Θέλετε να γίνετε ξανθιά αλλά με φυσικό τρόπο;

Tags

You may also like...

0 thoughts on “Θέλετε να γίνετε ξανθιά αλλά με φυσικό τρόπο; Σας έχουμε την λύση!”

Leave a Reply

Ο Καιρός

Δείτε τα προϊόντα της Moroccanoil εδώ

Hair Tribal Star