Ακολουθήστε μας

How To Make 7 Strand Braid

Η Γνώμη σας Μετράει

Πως σας φαίνεται το blog?

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Πώς θα κάνετε μπούκλες με πρέσα με μεγάλη διάρκεια

Πώς να κάνεις το curly hairstyle να διαρκέσει περισσότερο.

Πώς να κάνεις το curly hairstyle να διαρκέσει περισσότερο.

Κάθε φορά που κάνεις μπούκλες τα μαλλιά σου η σκέψη σου είναι πόσο θα κρατήσουν.

Κι επειδή τα μαλλιά όταν είναι βαριά και ίσια, είναι δύσκολο να πετύχεις ένα wavy αποτέλεσμα που δεν θα εξαφανιστεί στις επόμενες 2 ώρες.

1. Αρχικά πρέπει να βρεις το ιδανικό εργαλείο για μπούκλες. Είτε επιλέξεις το σίδερο ισιώματος, είτε το κλασσικό ψαλίδι καλό είναι να επενδύσεις σε ένα καλό, το οποίο να έχει κεραμικές επιφάνειες και να μπορείς να ρυθμίσεις την θερμοκρασία, ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας σου. Δεν χρειάζεται να βάλεις την πιο υψηλή θερμοκρασία αν τα μαλλιά σου είναι αδύναμα. Η διάρκεια δεν έχει να κάνει άμεσα με τη θερμοκρασία που έχει το εργαλείο μαλλιών που έχεις στη διάθεσή σου.

2. Προετοίμασε τα μαλλιά σου κατάλληλα για τη διαδικασία. Προστάτεψε τα από τη θερμότητα με τα ειδικά anti-heat προϊόντα, τα οποία θα βοηθήσουν και στην ενυδάτωση της τρίχας. Επιπλέον, πριν τα στεγνώσεις με το σεσουάρ -απαραίτητο βήμα για να συνεχίσεις με τις μπούκλες είναι τα στεγνά μαλλιά- φρόντισε να τους βάλεις λίγο αφρό, το οποίο θα συνεισφέρει στο δυνατό κράτημα.

Πώς να κάνεις το curly hairstyle να διαρκέσει περισσότερο.

3. Αν έχεις τη δυνατότητα και το χρόνο καλό είναι να πιάσεις μεγάλες τούφες από τις μπούκλες σου με clips στα μαλλιά σου. Εκτός του ότι θα βοηθήσει στη διάρκεια, θα κάνει τις μπούκλες σου πιο ζωντανές.

4. Η διάμετρος του ψαλιδιού ή ακόμα και τους ισιωτικού παίζει ρόλο. Ωραίες είναι οι μεγάλες εντυπωσιακές μπούκλες αλλά αν βλέπεις ότι πέφτουν γρήγορα, ίσως πρέπει να δοκιμάσεις με ένα εργαλείο μικρότερης διαμέτρου.

5. Μερικοί ψεκασμοί από ένα hairspray με δυνατό κράτημα που δεν κοκαλώνει τα μαλλιά αρκεί.

Πώς να κάνεις το curly hairstyle να διαρκέσει περισσότερο.

Tags

You may also like...

0 thoughts on “Πώς θα κάνετε μπούκλες με πρέσα με μεγάλη διάρκεια”

Leave a Reply

Ο Καιρός

Δείτε τα προϊόντα της Moroccanoil εδώ

Hair Tribal Star