Ακολουθήστε μας

How To Make 7 Strand Braid

Η Γνώμη σας Μετράει

Πως σας φαίνεται το blog?

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Πιστολάκι και ίσιωμα μαλλιών

Πιστολάκι και ίσιωμα μαλλιών

Πιστολάκι και ίσιωμα μαλλιών – Μήπως η  καθημερινή  χρήση και ίσιωμα με  πιστολάκι  δημιουργεί πρόβλημα  στα μαλλιά σας;

Τι πρέπει να προσέχω όταν χρησιμοποιώ το πιστολάκι μου;

Εδώ θα βρείτε τις καλύτερες πρακτικές συμβουλές για την προστασία των μαλλιών σας,  και πώς να στεγνώνετε και να ισιώνετε τα μαλλιά σας προσεκτικά.

Καταρχήν τα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι σε μια κατάσταση μεταξύ βρεγμένου και στεγνού. Αν τα μαλλιά σας είναι σπαστά, σγουρά ή φριζάρουν, βάλτε λίγο conditioner μετά το λούσιμο σας και ξεπλύντε το. Προσοχή όμως, το μαλακτικό πρέπει να μπαίνει μόνο στις άκρες των μαλλιών, γιατί αλλιώς χάνεται ο φυσικός τους όγκος.

Καλό θα ήταν να χρησιμοποιήσετε 3 διαφορετικά μεγέθη στρογγυλής βούρτσας. Μια πολύ μεγάλη για όλα τα μαλλιά, μια πολύ μικρή για τις φύτρες  και μια μεσαία για την φράντζα ή τις αφέλειες.

Για μαλλιά που τείνουν προς τα ίσια και η μεσαία βούρτσα μόνη της είναι μια χαρά.

Πολύ σημαντικό επίσης είναι να έχετε ένα πάρα πολύ καλό και δυνατό πιστολάκι.

Ξεκινώντας τώρα το ίσιωμα, θα χρειαστείτε τρία κλιπς. Χωρίστε τα μαλλιά σας σε τρία μέρη. Το ένα μέρος θα είναι η φράντζα σας, το άλλο τα μισά δεξιά μαλλιά σας και το άλλο τα μισά αριστερά. Αφήστε μια τούφα από τις κάτω τρίχες της μιας πλευράς και πιάστε τα υπόλοιπα με το κοκαλάκι. Πιάστε την τούφα και ξεκινήστε το ίσιωμα.

Αφού τελειώσετε την πρώτη τούφα, πάρτε μια δεύτερη κ.ο.κ. Το πιστολάκι θα πρέπει να είναι κοντά στην τούφα και στην μεγαλύτερη θερμοκρασία.

Πιστολάκι και ίσιωμα μαλλιών

  • Ζητήστε από τον κομμωτή σας επαγγελματικά προϊόντα, που θα προστατεύσουν σε βάθος στην τρίχα σου έτσι ώστε να πετύχεις το καλύτερο  αποτέλεσμα.
  • Μετά το λούσιμο σκουπίστε  μαλακά  τα μαλλιά σας με μια πετσέτα, χωρίς να τα τρίβετε ώστε να φύγουν τα πολλά νερά.
  • Απλώστε ένα προστατευτικό  λαδάκι  κυρίως στις άκρες  και ξεκινήστε να τα στεγνώνετε με το πιστολάκι.
  •  Χωρίστε τα μαλλιά σε 3-4  μέρη αναλόγως τον όγκο μαλλιών που έχετε , πάνω στην  μέση και  χαμηλά στον αυχένα.
  • Χτενίστε τούφα-τούφα, ξεκινώντας από το πίσω μέρος και καταλήγοντας σταδιακά στην κορυφή.
  • Προσοχή  να μη κρατάτε το πιστολάκι στην ίδια τούφα για πολλή ώρα καθώς και να κολλάτε το μπιστολάκι  πάνω  στην βούρτσα    για να αποφύγετε το κάψιμο της τρίχας.
  • Για έξτρα διάρκεια  στο χτένισμα  σας ρίξτε,  κρύο αέρα στα μαλλιά σας αμέσως μετά το πέρασμα τις βούρτσας.  Αυτό γίνετε από μπιστολάκια που έχουν  διακόπτη κρύου αέρα και έτσι εναλλάσσετε εύκολα την θερμοκρασία από ζεστό στο κρύο.
  • Τέλος απλώστε σιλικόνη (ελάχιστη ποσότητα 1 με 2 σταγόνες) για να λειάνετε τις άκρες και να αποφύγετε το φριζάρισμα. Προσοχή στην ποσότητα να μην τα βαρύνετε ή να  τα λαδώσετε.
  • Ακολούθησε  αυτές τις απλές  οδηγίες και θα δεις το ίσιωμα σου να διαρκεί και τα μαλλιά  σου να είναι περιποιημένα υγιή και όμορφα.
Πιστολάκι και ίσιωμα μαλλιών

Tags

You may also like...

0 thoughts on “Πιστολάκι και ίσιωμα μαλλιών”

Leave a Reply

Ο Καιρός

Δείτε τα προϊόντα της Moroccanoil εδώ

Hair Tribal Star