Ακολουθήστε μας

How To Make 7 Strand Braid

Η Γνώμη σας Μετράει

Πως σας φαίνεται το blog?

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Συνήθειες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά

Συνήθειες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά

Μπορείτε με τα εργαλεία styling  να δημιουργήσετε υπέροχα look στα μαλλιά σας χωρίς να τα καταστρέφεται και να τα ταλαιπωρείτε ιδιαίτερα.
Αρκεί να χρησιμοποιείτε τα κατάλληλα προϊόντα μαλλιών και να γνωρίζετε μερικούς από τους βασικούς κανόνες του χτενίσματος.

Το χτένισμα όμως που κάνετε με την θερμότητα μπορεί να δημιουργήσει πρόβλημα στα μαλλιά σας.

Οι συσκευές αυτές φτάνουν σε θερμοκρασία έως και 220 βαθμούς και μπορούν να προκαλέσουν, φθορές στα μαλλιά σας αν τα αφήσετε εκτεθειμένα.

Μακροπρόθεσμες βλάβες είναι η ψαλίδα, και το σπάσιμο των μαλλιών σας ενώ μια απροσεξία μπορεί να οδηγήσει σε απώλεια ολόκληρων κομματιών από τα μαλλιά σας.

Αυτό μπορεί να αποφευχθεί με τη χρήση προστατευτικών προϊόντων πριν οποιοδήποτε χτένισμα. Τα προϊόντα αυτά κάνουν το styling ευκολότερο και προστατεύουν την τρίχα.

Στα λεπτά μαλλιά κάντε γρήγορα περάσματα τις πρέσας προτιμήστε τους 180 βαθμούς και μην την αφήνετε πολλή ώρα πάνω στα μαλλιά σας.

Συνήθειες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά

Συνήθειες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά

Σε μαλλιά ταλαιπωρημένα από τεχνικές εργασίες να είστε γρήγορη στις κινήσεις σας ειδικά στις άκρες των μαλλιών σας. Πολλές φορές δεν είναι εύκολο να διαλέξουμε το κατάλληλο σαμπουάν ή μάσκα για τα μαλλιά μας. Πολλά από αυτά τα προϊόντα περιέχουν χημικά που μπορεί να καταστρέψουν τα μαλλιά μας αν δεν προσέξουμε πώς τα χρησιμοποιούμε. Πρέπει, επίσης, αν βάφετε τα μαλλιά σας, να επιλέγετε με μεγάλη προσοχή τις βαφές που θα χρησιμοποιήσετε.

Εξίσου σημαντική είναι η επιλογή της πρέσας.

Μην κάνετε τσιγκουνιές σε φτηνά μοντέλα καθώς παίζετε με την φωτιά. Η  πιο σύγχρονες  πρέσες  ισιώματος έχουν ειδικές επιστρώσεις κεραμικές πλάκες, με πιστοποίηση CE και είναι υψηλής ποιότητας, με τεχνολογία Τουρμαλίνης , που εξασφαλίζουν την ομοιόμορφη κατανομή θερμοκρασίας στα μαλλιά σας.

Το βούρτσισμα βρεγμένων μαλλιών είναι λάθος, καθώς τα μαλλιά σας είναι πολύ ευαίσθητα μετά το λούσιμο, άρα το βούρτσισμα και το χτένισμα αμέσως μετά μπορεί να τα κάνουν να σπάσουν.

Συνήθειες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά

You may also like...

0 thoughts on “Συνήθειες που ταλαιπωρούν και καταστρέφουν τα μαλλιά”

Leave a Reply

Ο Καιρός

Δείτε τα προϊόντα της Moroccanoil εδώ

Hair Tribal Star