Ακολουθήστε μας

How To Make 7 Strand Braid

Η Γνώμη σας Μετράει

Πως σας φαίνεται το blog?

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Συμβουλές για Μακριά Μαλλιά

Συμβουλές για Μακριά Μαλλιά

 

Συμβουλές για Μακριά Μαλλιά  – Από όλες τις ερωτήσεις για τα μαλλιά που  λάβαμε στο MyHairStyle  είναι πολλά τα  ερωτήματα σχετικά με το ποσοστό ανάπτυξης των τριχών, και είναι μακράν το νούμερο ένα ζήτημα. Πολλοί άνθρωποι μας γράφουν για πράγματα  που έχουν ακούσει, και για τα οποία θα κάνουν τα μαλλιά τους να μεγαλώνουν γρηγορότερα!!

Από το πλύσιμο των μαλλιών τους με  αυγά, το κούρεμα στα μαλλιά τους κατά τη διάρκεια της νέας σελήνης, και αλλά διαφορά κουφά.

Δεν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε οποιαδήποτε από αυτές τις θεραπείες και συνάμα αλχημείες.

Τα μαλλιά μακραίνουν από 1 μέχρι 2 εκατοστά κάθε μήνα, ανάλογα πάντα με τον οργανισμό και ανάλογα την ηλικία. Όταν θέλουμε να μακρύνουμε τα μαλλιά μας είναι σημαντικό από τη μια να τα βοηθήσουμε να μακρύνουν πιο γρήγορα και από την άλλη να προστατέψουμε τις άκρες τους.

Η επιστήμη των μαλλιών σήμερα έχει προχωρήσει και δεν υπάρχουν πολλά που δεν γνωρίζουμε για τη δομή της τρίχας, τη χημεία της και την ανάπτυξη τους.

Τα μαλλιά  εξαρτώνται σε μεγάλο βαθμό από της ορμόνες  και την έλλειψη μέταλλων  και  ιχνοστοιχείων στον  οργανισμό. Όποτε, πριν αποφασίσετε αν θα μακρύνετε τα μαλλιά σας είναι σημαντικό να κάνετε ένα γενικό τσεκ απ.

Συμβουλές για Μακριά Μαλλιά

Υπάρχουν μια σειρά από πράγματα που μπορεί να επιβραδύνουν τη διαδικασία για  να μακρύνετε τα μαλλιά σας όπως:

1. Μια κακή θεραπευτική αγωγή φροντίδας μαλλιών

2. Κακή διατροφή

3. Βαριά Ασθένεια

4. Ισχυρή Φαρμακευτική αγωγή

5. Κληρονομική τριχόπτωση

6. Συναισθηματικό στρες.

7. Το σίδηρο,  η φεριτίνη,  καθώς και οι αποθήκες σιδηρού είναι τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να δείτε.

Αυτά τα 3 στοιχεία ευθύνονται πολύ συχνά για  την πτώση των μαλλιών σας,  αλλά και για την συνολική εικόνα τους εάν είναι αδύναμα λεπτά  και δεν έχουν νεύρο και όγκο .

Ακόμα και αν οι εξετάσεις δείχνουν ότι είναι σε  οριακά επίπεδα, τα μαλλιά μπορεί να συνεχίσουν να πέφτουν κάτι που σημαίνει ότι πρέπει ο οργανισμός να ενισχυθεί.

8. Επίσης προσέξτε τις Ορμόνες του Θυρεοειδούς αδένα.  Αν υπολειτουργεί ο αδένας και υπάρχει έλλειψη θυρεοειδών ορμονών, τα μαλλιά θα είναι χωρίς νεύρο και όγκο ενώ αν υπολειτουργεί, υπάρχει κίνδυνος έντονης τριχόπτωσης.

9. Είναι πολύ σημαντικό να επισκέπτεστε το κομμωτήριο κάθε δύο μήνες περίπου και να κόβετε μόνο τις άκρες και όχι μεγάλο μήκος και εδώ είναι η μαγκιά του κομμωτής σας να κόβει μόνο το μισό χιλιοστό που χρειαζόμαστε και όχι τα 2 η 3.

10. Διαλέξτε επώνυμα προϊόντα θρέψης και ενυδάτωσης για τα μαλλιά σας. Ρωτήστε τον κομμωτή σας για τα κορυφαία προϊόντα Kerastase.

Αυτά τα πράγματα  επηρεάζουν το ρυθμό ανάπτυξης αλλά επηρεάζουν και την υγεία των μαλλιών σας.

Συμβουλές για Μακριά Μαλλιά

 

 

Tags

You may also like...

0 thoughts on “Συμβουλές για Μακριά Μαλλιά”

Leave a Reply

Ο Καιρός

Δείτε τα προϊόντα της Moroccanoil εδώ

Hair Tribal Star