Ακολουθήστε μας

How To Make 7 Strand Braid

Η Γνώμη σας Μετράει

Πως σας φαίνεται το blog?

Αποτελέσματα

Loading ... Loading ...

Top 6 ειδών κοτσίδες

Πλεξούδες και κοτσίδες

 

Οι κοτσίδες είναι μια καταπληκτική επιλογή για τις γυναίκες που θέλουν να εκφράσουν τον εαυτό τους και το προσωπικό ύφος τους, να είναι με τα τελευταία στυλ μαλλιών. Είτε νέο στυλ μαλλιών, είτε κοτσίδες οι επιλογές σας είναι απεριόριστες.

Το στύλ των μαλλιών ήταν πάντα ένα σημαντικό μέρος του προσωπικού στυλ της γυναίκας. Είτε τα μαλλιά σας είναι μακριά, ή κάπου στη μέση, τα διαφορετικά στυλ μαλλιών που θα επιλέξετε αντανακλά στη διασκέδαση, ή ακόμα στήν πιο σοβαρή πλευρά της προσωπικότητάς σας. Οι κοτσίδες μαλλιών είναι ιδανικές για να κάνουν ακριβώς αυτό..

Πλεξούδες και κοτσίδες

Για την έμπνευση,σας θα πρέπει να δείτε τις μοντέρνες κοτσιδες που φοριούνται από διασημότητες. Ηθοποιοί όπως η Jessica Alba, Kate Hudson, Kirsten Dunst, Nicole Richie, και αμέτρητα μοντέλα έχουν αγκαλιάσει την κομψότητα τις πλεξούδας. Αυτή η νέα τάση είναι αναδιαρθρώνεται σε ό, τι βλέπουμε στο κόκκινο χαλί και πασαρέλες σήμερα. Διασκεδάστε δοκιμάζοντας διαφορετικά στυλ κοτσίδας για να προσθέσετε υφή και ένα «στρίψιμο» στα χτένισμάτα σας.

Ας ξεκινήσουμε με νέες και παλιές μορφές κοτσίδων. Αν και πολλοί άνθρωποι σκέφτονται οτι κοτσιδες είναι ενα ενιαίο σκέλος όπου κρέμονται κάτω από τη μέση της πλάτης, είναι ένα από τα πολλά διαφορετικά look που μπορεί να επιτευχθεί με κοτσίδες. Ναι, η γαλλική κοτσίδα είναι η πιο δημοφιλής,
(Three-strand braid) αλλά οι νεότερες κοτσίδες ειναι πιο εφευρετικές και ξεφυτρώνουν παντού και για όλους. Οι Πολλαπλές κοτσιδες αυξάνονται σε δημοτικότητα.

Πλεξούδες και κοτσίδες

Twist Braid Μια άλλη παραλλαγή της κοτσίδας είναι η στριφτή κοτσίδα . Αν και αυτό είναι ένα μια πιο σύνθετη πλεξούδα για να επιτευχθεί, θέλει λίγη προσπάθεια παραπάνω.

Η Criss-cross braid Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας ιδανική για κορίτσια που κάνουν μπαλέτο ή θέλουν κάτι το διαφορετικό.

Η 4 strand braid Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας όπου φτιάχνετε με 4 λωρίδες μαλλιών ή αλλιως τετράκλωνη. Εντυπωσιάκη για να ξεχωρίζετε.

Η 5 strand braid Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας όπου φτιάχνετε με 5 λωρίδες μαλλιών ή αλλιώς πεντάκλωνη μια κοτσίδα για ειδικές αποστολές και για όσες κυρίες διαθέτουν μακρύ και ειδικά πλούσιο μαλλί.

Η Fishbone Braid Μια άλλη παραλλαγή κοτσίδας γνωστή ως ψαροκόκαλο ιδιαιτερά εντυπωσιάκη για τελειώματα σινιόν και για μακριά και πλούσια μαλλιά .

Τα είδη κοτσίδων που αναφέρουμε εδω είναι ενα δείγμα, καθώς υπάρχουν πάρα πολλά.

Ένας τρόπος για να καταστεί και η πιο παραδοσιακή σας κοτσίδα σε έργο της προσωπικής σας έκφρασης, είναι προσθέτοντας accesories σε αυτό. Χάντρες, κορδέλες, μπορούν να πλεχτούν στα μαλλιά σας για να τραβήξετε τα βλέμματα όλων επάνω σας.

Το σημαντικό πράγμα είναι να επιλέξετε ένα στυλ μαλλιών που λειτουργεί για σας, τον τύπο των μαλλιών σας, και ταιριάζει με την προσωπικότητα και τον τρόπο ζωής σας. Το στύλ τις κοτσίδας είναι και αυτό, ένας θαυμάσιος τρόπος για να επιτευχθεί ακριβώς αυτό.

Πλεξούδες και κοτσίδες

 

Tags

You may also like...

0 thoughts on “Top 6 ειδών κοτσίδες”

Leave a Reply

Ο Καιρός

Δείτε τα προϊόντα της Moroccanoil εδώ

Hair Tribal Star